Vinteroverallen

Har ju totalt glömt bort att dela med mig av årets vinteroverall till Philip & till Bebis.
Köpte jag redan i juli ... Då är de bäst priser på vinterkläder ju:)) Man får inte vara dum ;)
Dena blev de till Philip, tyckte den var så stilren och tidlös, passar ju båda kön me, så nästa får ärva den :)  De bästa var att den kostade inte mer än 249kr (och så halva priset när jag köpte den förståss). Den finns att beställa härifrån :)
Och denna till Lill*Bebis, är från H&M Och oxå köpt för halva priset i Juli, den finns att beställa här

Min första lediga dag

Haft en super mysig morgon, men sen frulle och Kompisar till mig och philip kom cyklandes över hit idag :)
Kärlek till er - tack för att ni finns :) Alltid trevligt med snabbisar med er ;)
Lite lek i vardagsrummet, lite lek i philles rum och sen lite lek i parken.
Sen skilda vägar vi gick, Vi hem och laga lunch, som Philip inte alls ville äta. Han ville sova.
Han sov i bara 40 minuter då.
Då passade hans mamma på att vila....?! Eller inte, tanken var att jag skulle göra de för att jag sov dåligt i natt. Men nej då. jag har inte ro att vila när de ser ut som de gör hemma. Våran dammsugare har pajat, vi har en "extra" pytteliten med dåligt sug just nu..men den är inte mycke att ropa hej för!!!
Så Tomten jag önskar mig en nya dammsugare i julklapp :))
Men gjorde ett försök att dammsuga iaf. Satte på en tvättmaskin, plocka i en diskmaskin torka golvet i köket, städa i philles rum.
Min pappa & mamma kom över en stund, Pappa & Phille var hemma här medan jag åkte till MVC & min mamma åkte med. Vi åkte sen till blomsterlandet för lite "fynd köp" till trädgården.
Som jag nämt tidigare så har vi valt att inte lägga så mycke tid på trädgården eller pengar. De får komma sen när vi renoverat de mesta i huset. Men lite rea blommor gör ju att det ser lite hemtrevligt ut iaf :)
Så hmm.. idag köpte jag 12 ljung för 160kr, en rosbuske för 74:50, två knippe gladiolius för 60kr och två hängamplar för (grönväxten 29kr+74kr för ampeln) Dom hänger nu mera i "tv-rummet".. Blev ganska bra faktist. Juste blev en kryss vid ingången oxå ;)

Kompiskärlek i morse :))



Tack för att vi har så fina vänner <3
 

En glad unge som snart blir ledsen av att mamma lämnar han på dagis =(


En mysig stund i soffan under en filt


Fullt ös medvetslös


Lämna Philip vid 9 i morse (inte helt smärtfritt) Usch, han ville inte alls att jag skulle gå idag. Lite gråt och rop på mamma, är inte de man vill höra innan man sätter sig i bilen till jobbet =/ Tur jag hade en tröstande vän där <3 Usch så jobbigt... Kommer man nånsin att "bli van" ?
 
Hoppa in i bilen, iväg till Huddinge sjukhus för en "graviditetsspruta". De gick inte helt smärtfritt de heller. Fy tusan va de sved. En spruta i "höften" uscha buscha.
 
Fullfart till jobbet, jobba jobba jobba hela dagen och kvällen. Hem till mamma o pappa på tacos, och hämta mitt lilla charmtroll så klart. Tur man har en pappa som jobbar natt ibland och kan hämta från dagis :)) Slipper man ha sånt dåligt samvete att hämta han allt för sent i början. Sjukt hur man måste pussla för att få ihop vardagen.
 
Hem med en utslagen Philip, helt slut efter dagis och lek hos mormor o morfar.
 
Nu ska jag brottas med den "lilla" tvätthögen här hemma, nån som vill byta kvällssyssla hojta till !!!!!!
 

Tand nr 9 är här!

Här om dagen upptäkte ronny att tand nr 9 hade kommit,
en tand som han fått utan feber och gnäll, peppar peppar :)
Så kan de gärna fortsätta att vara :)

Rutiner

Slut på semestern från och med idag, "tur" är väl de. Lite av jobbångesten släpple när man vakna upp strax efter 7 idag och såg att hösten var här. Perkeft dag att börja jobba på.
Philip vakna strax innan 7 och ville ha välling. Fick han i våran säng. Ronny gick upp vid samma veva och åkte till jobbet. Sen kunde vi inte somna om, så vi låg och kolla lite kort och filmer på min mobil, de älskar philip att göra, och speciellt på sig själv, haha mitt lilla ego :))
Ner och fixa köket med lite disk som jag bara inte orka fixa igårkväll.
Slänga i sig lite frulle, sen leka gärnet med Phille i vardagsrummet innan dagis.
Vid tjugo i nio vare dags att gå...men vi tog bilen i stället, började regna lite och har inget regnskydd till vagnen.
På dagis så var alla småttingar på väg ut. Theo  (en av dagisbarnen) kom fram till philip direkt och sa "phiiiliiip" :) Och gav an en kram, hehe så gulligt. Theo o Philip har verkligen funnit varandra, redan :))
Ett snabbt hejdå och en puss snodde jag innan jag gick till bilen, jag lyssna och lyssna men hörde inget ledsent barn, så himla skönt, så titta jag bak en sväng och då såg jag ha stå och hoppa i vattenpölen :)) Härligt de var att lämna och se han glad :))) Hade förbrett mig på de värsta idag med, så blev en överraskning. Sen om han blev ledsen om en stund, ja de vet ju inte jag så de känns kanon skönt!
Samtidigt som jag vill vara med honom hela dagarna, men de går ju inte. =//
 
 

Jobbångest

Ja lite faktist. Men ska bli kul samtidigt :)
Philip har blivit lite snuvig i helgen, han har haft svårt att sova och äta. Men idag verkade det bättre, peppar peppar att det går bra att lämna honom på dagis i morgon och att han får vara hyffsat frisk. Annars ringer dom väl på en gång? Hoppas jag. Snoret är ju bara genomskillningt så ingen infektion tyder ju de på. DÅ får man gå och försöka vara på dagis. Hade aldrig skickat iväg han om an var som igår. Fy vad snoring och jobbigt han hade med sömnen. Lilla gubben då. Men vi vaknar sent i morgon och myser hemma en stund innan dagis dags. Jag börjar inte jobba förens 13.. Men dom vill att man lämnar helst senast runt 9 då dom har samlig. Så försöker passa in de till de. Ronny kommer hämta vid halv fem varjedag utom tisdagar, då hämtar Philips Morfar honom vid fyra senast.
Åh längtar redan till alla Torsdagar, då är jag ledig från jobbet och har valt att ha min plutt hemma, så vi kan mysa massor.  Så här har vi pusslat ihop de i två månader innan nya bebben kommer, efter de blir andra tider han går, mycke korta dagar så vi kan mysa mycke ihop hemma. Å det är verkligen världens bästa jobb, att vara föräldraledig.
 

Åkte ut till landet

medan ronny jobbar hemma..
Meningen var ju att Ronny skulle göra klart slipningen av trappan hemma nu i helgen, så jag och philip drog ut till landet, för de låter så mycke hemma med alla maskiner, går ju knappt va hemma..
Men Emelie är hemma i helgen oxå :) Hennes mamma hade sjukstuga hemma hos sig så då ville hon att hon skulle stanna hemma hos oss :))
Så får se hur mycke ronny hinner med slipningen, men emelie blir ju glad för när pappa jobbar får hon ju tvn & wiit för sig själv, datorn tog jag med ;) hihi
Utsikt från landet
Lycka är: Att få va i Morfars volvo o Leka :))
Kan själv åldern!! ;) Lika envis som sin mor alltså :))
 

Äckliga heltäckningsmattan borta!!!!

Trappan slipas av min duktiga karl!
Phille o Jag drog till landet idag för vi orkar inte med ljudet av arbete.
Meningen var ju att Ronny skulle jobba klart trappan i helgen, men får se hur de blir med de, Emelie blir nämligen kvar hemma för de var sjukstuga hemma hos sin mamma. Så hon ska hem på söndag till henne.
Men de går nog ingen nöd på henne när pappa jobbar får hon ju tvn för sig själv. Datorn tog jag :)))
 

Äckliga heltäckningsmattan borta!!!!

Trappan slipas av min duktiga karl!
Phille o Jag drog till landet idag för vi orkar inte med ljudet av arbete.
Meningen var ju att Ronny skulle jobba klart trappan i helgen, men får se hur de blir med de, Emelie blir nämligen kvar hemma för de var sjukstuga hemma hos sin mamma. Så hon ska hem på söndag till henne.
Men de går nog ingen nöd på henne när pappa jobbar får hon ju tvn & wiit för sig själv. Datorn tog jag :)))
 

Hiss eller Diss!

Kan meddela senare om vilket, för idag har jag nämligen klickat hem dessa !!
Passar dom och är så bra som dom säger är de ju kanon.
Har en sporttop nu som är helt ok, men den har gjort sitt så behövde förnya garderoben lite ;)

Första dagen själv på Dagis - Mitt mammahjärta gråter

Philip cyklade idag till dagis :)
Dom var ute och lekte på gården när vi kom.
Vi klädde på philip galonisarna och gick ut igen på gården.
Fick en varsin puss och sa hej då.
Sen gick vi.
Trodde först han inte skulle säga nått men etfer några sekunder så.... "mamma ... pappa" och så ett jätte gråt.
Usch vad hemskt de va. Börja rinna från mina kinder direkt. Men vi vände oss inte om (som vi blivit tillsagda). Men gud. De här va de jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Lämna min son i någon annans händer. Att han inte ska få vara med mamma eller pappa på dagarna.. Usch, visste ju att den här dagen skulle komma. Men trodde inte att de skulle vara så här jobbigt.
Hoppas på bättre lämningar i framtiden, för det är ju jag som kommer lämna varje dag.
Jobbigaste var de nog för oss föräldrar.... Hoppas jag iaf... Han har säkert super skoj. Han har ju varit på dagis och lekt jätte mycke och trivts :))))
Vi får se hur de här går då...

Dagis hämtning

Hämtade Philip på dagis idag, eller rättare sagt löste av ronny för han skulle på möte i Emelies skola kl 14. Så kom lagom till hämtningen. Vi gick förbi parken hem och gunga och lekte lite, sen hem och stekte pannkakor.
Ikväll är jag super trött, har varit och tränat bowling i ösregnet, de gick kanon idag :) Men jobbigt!!!
 
 

Parkhäng med dom bästa <3 (igår)

Tittut!

Så här ser en trötgravid mamma ut (bilden är från igår)


Dagens gungbebis :)))


Dagen på dagis


Första dagen på dagis


Då var dagen här

 
Gick över förväntat, han hade kanon kul och var super duktig. Vi kom dit vid 9, hade en liten samling vid halv 10.
Sjöng lite sånger. Jag gick runt och fyllde på Philips hyllor med extrakläder, nappe & snutte, blöjor mm. Medan Ronny lekte med honom. Fruktstund vid kl 10. en hel banan och två skivor äpple slank ner i den där lilla magen. Skönt att se att han vågar ta för sig :))) Lunch kom in vid kl 11 och de åt han glatt :)
Dags för vila efter lunch och "alla dom nya (6st)", om dom inte kunde somna så fick man gå hem. Philip somna som en stock. Inte dom andra tyvärr. Så han var kvar med 3 "gamla" dagis barn och lekte när dom vaknade sen.
Medan han sov åkte jag till maxi och handla och Ronny stanna kvar med honom. Hämtade dom strax innan 14 igen. Så kändes faktist kanon bra. Jätte gullig avdelning med massa pyssel, GILLA! Och ur gulliga fröknar, verkar de vara.
Somnade själv en stund när jag kom hem, super trött har jag börjat bli nu för tiden uschabuscha!!!!!!!!  Men de hör ju till... vet ju de, men så fort man glömmer hur de var att vara gravid!
Till middag blev de bildäck med örtkyckling, Philles favvo....han sitter och brum brum :ar hela tiden ... hihi söt nöt.
Efter maten cykla jag och Linnea o Philip till Spindelparken och lekte lite, sen hem och sova!! Trodde jag ja.... Svåraste nattningen ever.. Emelie sprang upp x antal gånger och försökte f va uppe längre. Linnea tappa bort tiden och philip bara tokvägra. Inte min nattningsbästadag idag! :(
Dagispackningen
Längtar tills lördag
"bildäcksmiddag"
Bus i spindelparken

Älskar den här bilden, 5 månader var han då :)


Saknar ni mig?

Har börjat skriva lite mindre här sen jag skaffa Instagram.
Så vill ni följa mig fullt ut, ladda ner appen Instagram och sök upp mig där, Philipsmamma heter jag där!

Rosenröd

Idag har jag mått jätte dåligt verkligen, mått så där superilla, mera än vanligt och varit trött men inte kunnat sitta stilla och koppla av. Vad jobbigt det är med sånna här dagar. Har fet ångest för att Philip ska börja dagis i morgon oxå. Och har inte alls lust att börja jobba själv heller, när man mår så här illa. Samtidigt som de ska bli kul att jobba och träffa alla arbetskamrater och kunder :)))
 
Blev ändå en sväng till Plantagen för halva priset shopping. Kom hem med två klätterroser & en clematis som ska pryda våran trädgård så fint.
Min mamma vad med och shoppa lite oxå =P
Ronny och phille var med och körde vagnen
 
 
Nyss kollat på Ensam mamma söker oxå. Var ju bara tvungen när ***** är med. :)
hehe, ska bli kul att följa de när man känner nån som är med.
 
Ikväll har vi börjat lite smått med att ta bort heltäckningsmattan i Hallen/trappan, shoho !!!!
Kommer ta sin tid de här, mycke pilleri.. Men de får ta tid vi har inte brottom och ska nånstans ;)

Åttiofemdagar kvar till BF


Träningsläger i Flen/Eskilstuna

Igår morse kom bowlingkamrater hem och hämtade mig, mot flen för träningsläger :))
Kämpade på med min mage, har sagt de förr, de börjar bli riktigt tungt nu. Men jag har bestämt mig och kommer att hålla på tills kroppen säger ifrån ordentigt.. Inte bara för att "man är trött" ;)) Och att det är "jobbigt" att träna.
Känns superskoj att bowlingsäsongen är igång igen. Mindre kul känns de dock att min pappa har lagt av med att spela bowling. De skär i hjärtat men vad gör man åt de lixom?! Hoppas på att han får tillbaka intresset för de igen snart :)))))))))
 
Efter bowlingträningen bar de hem till Christel o Affes Landställe i Eskilstuna (en bit utanför)
 Supermysigt ställe, grymt charmigt och trevligt :)
Vi hade vattengympa o körde lite volleyboll i poolen, och några bada i den varma badtunnan.
Grillat kött med potatis o sås o sallad till middag, super gott!!!!!!
Vi satt länge uppe på deras stora inglasade altan, skönt så man slapp bli myggbiten :)
Sen sov vi i "hönshuset", ett super litet charmigt hus med loft & Sovrum & kök. 7 sängar fanns där. Dom andra sov i storstugan. Häftigt att man kan vara så många och sova över, ett perfekt landställe ju :))
Vakna upp runt 9, skönt med sovmorgon, startade dagen med en jätte god frukost och sen tidig hemgång.
En helt perfekt helg helt enkelt!!!!
De här måste bli tradition :)

Gravid magen


Dagens Instagrambilder

Mitt liv med min HTC

Parken 3dje gången för denna dag ;)

Fredagsmys för godislöftare ;)

Svårt att bestämma mig? Eh japp... Fix i Philles rum nu igen ;)

 
Phille bjöd på "kakki" (Kaffe) medan mamma fixa :) Snäll liten killa man har :))
Phillebus!! :)
Några av Philips alla gosedjur

Fredag 17/8

Shit vilken dag. Idag har jag varit så där "gravidtrött", jätte jobbigt verkligen. Har nästan somnat stående, vid matbordet och när jag fixade i Philes rum. Tänk vad man glömmer snabbt hur de är att vara gravid. Den här dödströttheten är inte att leka med. En sockerkick har jag iaf gett mig nu på kvällen, fredags mys :)
Linnea har sin kusin här hemma denna helg :) Mysigt när dom tar hit kompisar helatiden :) Som "dom" säger, de är lättare att ta hand om flera barn :))
Idag vid lunchtid kom Tompa, Sofie och Aron över på en Lunch&Fika, vi hade jätte mys med tomthäng, solstolshäng, parkhäng och poolhäng ;) Två små nakenfisar sprang runt och lekte gärnet :) Och sen vikna Phille hejdå i sina nya första kalsonger på :) Tack för idag, även fast jag inte var den piggaste värdinnan  =P=P
 
Kom nyss upp från ett bubbelbad, utan just bubbel....va f*n, här har man spolat upp ett bad och ska bubbla och så funkar inte "bubbelknappen" .... Ska allt pajja nu eller? För att man fått in lite skatepengar på kontot och tänkte bygga om trappan/hallen.... Nä, får be min fixarman mecka ihop den, hoppas hoppas de går!!!!
 

Vårat Sovrum

Kan inte sluta älska dom nya gardinerna från Ellos :))
Hittade oxå en gullig tygpåse, innan sommaren från H&M Home, som vi har blöjor i, perfekt om de behövs ett nattbyte ;)
 

193:dje dagen gravid

Då ser man ut så här....Tungt som f*n börjar de bli nu!
 

Sextondeaugustitjugohundratolv

Är det idag, och 88 dagar kvar till BF, nu tänker jag börja räkna neråt... Fy vad de börjar bli tungt. Var och tränade bowling idag...hade glömt hur jobbigt det är att spela med ett klot i handen och ett i magen... =/ Men de är bara att kämpa på :)))
Idag kom min moster över till oss och kramades en sväng :)  Myys, love u... Och tänkte på alla er idag... =(
Inte mycke fix hemma idag...
Vi var på Siba en sväng och köpte en externhårdisk, att spara alla filmer och bilder på.. våran gamla har ju gått sönder.. =( Måste bara hitta någon som kan laga den åt oss... Om de går =/ ?!
 
Sickar med en detaljbild från vårat sovrumsfönster

I morgon blire nog inte mycke göra, kommer förmodligen ligga med världens träningsverk, Haha!

Fix och don till lillchippens rum

Har funderingar på att göra philips rum lite mera lantligt..Började med att måla två av barnstolarna vita, och den efterlängtade helge blev nu albino =) I morgon när han torkat färdigt ska han skruvas ihop igen :)
 
 
Nu på kvällen har jag suttit vid datorn lite och "pillat" & så blev det en sån här ny tavla till philip :)

Kladdkaka fått smaka


Tack familjen Sjöberg för de nya matchstället :)


"Nya" tvrummet inrett

...inte med nya väggar och golv, men med möbler ;))
1500kr för två tvåsits ektorps soffor, med tre olika klädslar + ett bord till...
Ännu ett grymt blocket kaaaap :)
Ibland ska man ha tur :)

Hemma mys, väntar på ronny som är och tränar


Fika & så lite fika på de

Var ju meningen att systeryster skulle komma på en fika nu i morse, men hon fick förhinder, vi ses en annan gång gumman <3 Så blev en helkanna kaffe till mig och ronny, tur vi har två toaletter, hehe =)
Ringde ner mamma min på en fika istället :)
Kladdkaka & bullar, mums!!!!
 
Philip o jag o Philips mormor var idag i Tyresö centrum och shoppade kläder till Philles dagis start, som är redan om en vecka!!!! Usch vad tiden går fort! Vill inte att han ska börja dagis, vill att han ska vara hemma med mig, hela tiden och mysa....... Hur kan man släppa den här tanken?! Jobbigt =(

En tröja, ett par jeans på rean, två tunna mössor, tre par mjukisar, två bodys, två par strumpor, första paret kallingar ;) & En pyjamas till "lillebror/lillasyster" :)

Åkte hem till mamma en sväng, sen vidare och åt middag på Wikibar i haninge med pappa o farmor.
Efter de hem till oss och fika upp kladdkakan som blev över :)


Ikväll har jag bara hängt tvätt och slappat :) Skönt! Man behöver sånna dagar med.
Vi hörs i morn, Puss & Kram
 
 

Bakluckeloppis

Idag har jag bara gjort "fynd" :)))
Stått på bakluckeloppis idag i Länna, var kul och blev en bra slant med 1367kr i vinst
Sen shoppa jag tre bodys till liten som är på g 4 par byxor och ett par skor till philip för en 50lapp :))
Sen innan vi skulle åka från Lissma precis så köpte vi "grannens" bilbarnstol. Beige/Brun BRIO stol till Philip, en vändbar som man senare behöver oxå :) Perfekt, är super nöjd med dagen, och där slutade den inte heller.
Vid våran bil på loppisen


Hem, låta middan stå och laga sig själv på plattan, medan man kolla handbollsmatchen, Ett Silver till oss :)) och vilken match vi gör.. Heja Sverige, jätte bra match!! Jätte duktiga killar, och ett Silver är ju toppen :) Även fast de är ett guld år iår (Tänker på min pappa som tog smguld med sitt bowlinglag i våras) :)) Så ett osguld hade ju inte varit fel. Apppppppproooppppååå de!!!! Varför är inte Bowling med i OS??

Mamma ringde i pausen på handbollen och hade sett en sån snygg "kista"
Jag blev helt kär i den, och i priset så klart... Trehundrakronor!!!!
Ringde direkt på de, och trodde aldrig jag skulle vara först att ringa, men jadå!!!! Ibland ska man bara ha tur, och de var min dag idag :)))))))))
Iväg till Kista efter vi ätit middag och synda kistbordet, Nu står de fint hemma hos oss framför soffan.
Im just love in it
I


En ICAMaxi handling hanns de med oxå, så ny är kylen och frysen full med godsaker ... mums...
Nu blire lite rabarberpaj med vaniljglass & Mys med min stora Älskling i soffan, som jag har för mig själv just nu, (Philip sover & Tjejerna är hos sina mammor).. Som en perfekt avslutning på dagen :)
 

 
Nya duken, från Dollarstore i Västerås
Passar bra på ute bordet på framsidan, till vårt ljusgrå lilla hus :)
 
 
Philip tjuvleker med sin pappas spargrisbil :)
En sur tjej som inte ville hem till sin mamma idag, men vi ses på fredag igen gumman <3
 
 

Bakluckeloppis

Idag har jag bara gjort "fynd" :)))
Stått på bakluckeloppis idag i Länna, var kul och blev en bra slant med 1367kr i vinst
Sen shoppa jag tre bodys till liten som är på g 4 par byxor och ett par skor till philip för en 50lapp :))
Sen innan vi skulle åka från Lissma precis så köpte vi "grannens" bilbarnstol. Beige/Brun BRIO stol till Philip, en vändbar som man senare behöver oxå :) Perfekt, är super nöjd med dagen, och där slutade den inte heller.

Hem, låta middan stå och laga sig själv på plattan, medan man kolla handbollsmatchen, Ett Silver till oss :)) och vilken match vi gör.. Heja Sverige, jätte bra match!! Jätte duktiga killar, och ett Silver är ju toppen :) Även fast de är ett guld år iår (Tänker på min pappa som tog smguld med sitt bowlinglag i våras) :)) Så ett osguld hade ju inte varit fel. Apppppppproooppppååå de!!!! Varför är inte Bowling med i OS??

Mamma ringde i pausen på handbollen och hade sett en sån snygg "kista"
Jag blev helt kär i den, och i priset så klart... Trehundrakronor!!!!
Ringde direkt på de, och trodde aldrig jag skulle vara först att ringa, men jadå!!!! Ibland ska man bara ha tur, och de var min dag idag :)))))))))
Iväg till Kista efter vi ätit middag och synda kistbordet, Nu står de fint hemma hos oss framför soffan.

En ICAMaxi handling hanns de med oxå, så ny är kylen och frysen full med godsaker ... mums...
Nu blire lite rabarberpaj med vaniljglass & Mys med min stora Älskling i soffan, som jag har för mig själv just nu, (Philip sover & Tjejerna är hos sina mammor).. Som en perfekt avslutning på dagen :)
 
 

Bakluckeloppis

Idag har jag bara gjort "fynd" :)))
Stått på bakluckeloppis idag i Länna, var kul och blev en bra slant med 1367kr i vinst
Sen shoppa jag tre bodys till liten som är på g 4 par byxor och ett par skor till philip för en 50lapp :))
Sen innan vi skulle åka från Lissma precis så köpte vi "grannens" bilbarnstol. Beige/Brun BRIO stol till Philip, en vändbar som man senare behöver oxå :) Perfekt, är super nöjd med dagen, och där slutade den inte heller.

Hem, låta middan stå och laga sig själv på plattan, medan man kolla handbollsmatchen, Ett Silver till oss :)) och vilken match vi gör.. Heja Sverige, jätte bra match!! Jätte duktiga killar, och ett Silver är ju toppen :) Även fast de är ett guld år iår (Tänker på min pappa som tog smguld med sitt bowlinglag i våras) :)) Så ett osguld hade ju inte varit fel. Apppppppproooppppååå de!!!! Varför är inte Bowling med i OS??

Mamma ringde i pausen på handbollen och hade sett en sån snygg "kista"
Jag blev helt kär i den, och i priset så klart... Trehundrakronor!!!!
Ringde direkt på de, och trodde aldrig jag skulle vara först att ringa, men jadå!!!! Ibland ska man bara ha tur, och de var min dag idag :)))))))))
Iväg till Kista efter vi ätit middag och synda kistbordet, Nu står de fint hemma hos oss framför soffan.

En ICAMaxi handling hanns de med oxå, så ny är kylen och frysen full med godsaker ... mums...
Nu blire lite rabarberpaj med vaniljglass & Mys med min stora Älskling i soffan, som jag har för mig själv just nu, (Philip sover & Tjejerna är hos sina mammor).. Som en perfekt avslutning på dagen :)
 
 

Prommis till centrum

Sandra kom förbi i morse efter hon lämnat Z på dagis.
Gick med henne och V till handen.
Sen gick vi till centrum en sväng och kolla rean.
Kom em med ett par bikinitrosor för 10kr från H&M (bra att ha när rumpan växer nu)
Hade ju tänk att mammaplaska denna graviditet oxå. =)
Bra träning för en "flodhäst" ju..
 
Bussen fick de bli hem idag, börjar bli riktigt tungt att gå så dumt att anstränga sig i onödan
Philip tyckte de var jätte spännande med att åka buss :)
 

PIMP MY WINDOW

Hängt dit våran skylt vi alltid haft med oss på våra ytterdörrar :))
Markera sitt revir ?! =P
Pimpa tjejernas fönster (Emelies sida)
Slarvsydda i rosa (tyget som fanns hemma)
Ska upp vita sånna här så småningom :))
De är får duga så länge...

Tröttmössa

Idag har jag varit riiiiktigt trött.. Usch sov en stund på förmiddagen. De är mitt järnvärde som är super uselt. =(
Idag har tjejerna varit förbi med jätte gott fika :) Då blev man så där pigg, tack tjejer ni gjorde min dag :)
Ronny & Tobbe har burit bort massa grenar från rensningen igår, duktigt. Evighetsgöra verkligen.
Linnéas bästa vän har varit här hela dagen, och sover över tills i morgon, som cykla till maxi i kväll och handla snacks ;) Nu har dom wiii kväll i "spelrummet" där ligger dom och spelar på massa madrasser vi har bäddat med :) Härligt. Tänk vad bra man har de som "liten" :))
 
Färsk persilja från grönsakslandet till maten
Ronny letar sticka i fingret
De bor en JÄÄÄÄÄÄTTTE STTOOOOOR spindel i vårat garage =/

Svullen

Kämpade med att få av ringen igår, svullen som tusan just nu..
Och mera lär de ju bli, så lika bra att ta av den nu.
Men känns så konstigt att inte ha den på.
 

Duktig karl man har

Vi har lånat hem motorsågen och har börjat röja en del på tomten.
Massa buskar och träd som ryker.. Skönt.. :) Åh vi upptänkte att vi hade grannar nu :) Härligt. Va inne till en granne idag och kolla och fick ider på hur vi ska renovera i vårat drömhus :)
 
 
 
 

Sov gott

För de gör jag och Ronny nu, igår köpte vi en ny säng :))
En säng med tempur madrass :))
Gu vad skönt vi sov inatt.
Hemnes sängstomme blev de med :)
 
 

Minigolf i askfatet

 
Vi beövde handla lite inför helgen, så jag tog bilen till maxi medan grabbarna tog cykeln :)
Efter de blev de hem och fixa lite hemma. Man har ju alltid nått att göra när man bor i hus. Men de är bara skoj.
Vid fyra mötte vi upp min mamma o pappa o farbror med familj på askfatshamnen för en minigolf.
Vi brukar alltid köra parvis, skit kul... Bara de att mamma o pappa alltid vinner. Men inte idag :)
Shit va vi ägde jag och ronny.... Ronny gick runt på 35slag och jag 39 slag :)
*Utklassning* Mammi sorry ;))
Kändes skönt att vinna för första gången-- =)
Efter de blev de en "middag" på Pizzerian på dalarö.
Hem och baka "paj" .... (gick tydningen inte så bra att göra smulpaj med vattniga vinbär) Men Grabbarna Ronny & Tobbe mumsa i sig de glatt... ;)
 
I morgon åker vi ut till landet vi med :) Myyys!
 
 
 
 
 

Skansen väder

Vare helt klart igår, lite sol lite moln, inte stekande het och inget regn.
Kunde nog inte bli bättre, sen var de ju inte så mycket folk eller.
Sen att björnarna sov och att sälarna inte hade något vatten, ja de gör inget ;)
Vi hade en super mysig dag med våra vänner ändå.
 Med besök på "nya" lillskansen & picknick i de fria, med god pasta sallad och kaffe på de... Mums!
Här kommer lite bilder från gårdagen:
 
I väntan på att Philips date Nellie ska komma :)
 
Cooling i sina solisar ;)
 
Bus med pappa
 
På väg mot Lillskansen
 
Så här glad blir man av att se "ankor ankor ankor", att man ställer sig upp i vagnen
 
Titta på Kossorna
 
Fejk djuren var jätte roliga att leka med oc klättra på :))
 
"-Mamma, jag tror inte att den här musen är riktig ;))!"
 
Ronny kör bil....
 
 
....med Philip som man ser i blå kepsen
 
 
Att få köra bil var skoj... "brrrrr brrrrr" satt philip hela vägen och svängde på ratten :)
 
Coola röda bilen fick dom åka
 
Sötnosan sov så sött på sin middagsvila
 
Medan Philip spana in "ankorna"
 
Alla med stor näbb är tydligen ankor och alla med liten näbb är tydligen "pippi"
 
Bilder från mobilen:
 
Nellie, vill du leka med min anka ;)) ?
 
Viktigt att dricka mycke på sommaren hälsar Nellan :)
 
Vild o galen picknick med två ett årningar ;)) men vi hann få i oss lite iaf.
 
Spanar in Björnen"sover"
 
Puss & Kram
 
Lek i vattnet
 
Äta själv eller mata "ankan" de är frågan de ;))
 
Pannkakor till mellis med glass var gott tyckte Phille
 
Gula ankan vann pappa till philip och giraffen vann mamma & Den vita köpte pappa till phille i skansen butiken :) Så kom dom glatt ut och visade mig den :))
Förstår inte min sons "besatthet av ankor" men de är lite charmigt ändå.
 
Kram vänner och tack för en fin liten spontan utflykt

Skansen


RSS 2.0