Mårtanloppet

Idag har alla på Philips dagis spungit Mårtanloppet och alla barnen var så klart nr 1 :)) Hehe gulligt.
Hade velat kolla, men personalen visste inte vilken tid då de regna typ hela dagen. Men roligt hade dom ute i renet :)) Dom små liven <3 Kvällen avslutades med ett bad hemma :)

Instagrambilder

 
Här kommer lite från våran vecka i instagrambilder
 

Ännu en Höstlovsdag

 
Idag har jag och tjejerna storstädat hemma, är så glad när hemmet doftar ajax ;)) Då mår jag som bäst.
Som belöning blev de en bio för flickorna, de uppskattas alltid. Jag gick då och tog en lunch i Sickla medan dom myste på bion Filmstaden Sickla, hade ingenaning om att de fanns en där :) Perfekt där är vårt nya biohäng. Jätte charmig biograf.
Blev lite shopping idag för "min" del. Eller hemmets del. hoppar ju sällan något till mig, blir ju mest till barnen och hemmet. Men de tycker jag bara är kul.
Efter de hämtade vi hem Phille som inte alls hade sin bästa dag, skit grinig rent ut sagt. Fatta inte vare va, förens han kom hem. Rota i sin "leklåda" och tog upp bitringen och börja gnaga som tusan. AHA fler tänder på g måntro ? Stackars liten måste vara jätte jobbigt när dom springer igenom.
Han somna gott runt 19 som vanligt, men med en flaska välling i soffan. Orkar ju inte bära han nu för tiden när han sover. Då är han ju så tung och hjälper inte alls sin mamma när han sover ;))
Rosabandet galan har vi glott på ikväll oxå..
 
 

Gravidbilder

Har ju inte trivts som gravid, bli stor och tung, ja u name it. Så inga bilder kommer dyka upp här mera än denna.
Resten spar vi till vårat familjealbum :)
Ronny lekte fotograf ikväll, och blev några OK bilder faktist. Kul att ha å titta på sen <3
 

Typiskt!

Synd att man har så himla mycke vätska i kroppen just nu. Man vågar ju inte köpa ett skit.
Har ju hittat "mina nya vinterskor" ... som jag inte vågar köpa. För min kropp är så jäkla svullen just nu. Och så vipps har jag fött och kylan kommer, då är min kropp helt annorlunda.
 
Här är iaf skönheten jag pratar om.
 
 

När kommer Bebis?

Nu är det dags för den berömda gissningsleken!
Vad tror du? När kommer H*n?
Kön..datum..klockan..längd..vi
kt..? (bf 12november)
*Philip var bf 12maj & kom den 7maj 49cm&3545g*

Bea - En halvmeters 8-pundare som kommer att få 8 i hcp.
Ankomst 5/11 lagom till Fawlty Towers på 7:an.

Tummen - Han kommer 9/11 22:10 50cm 3665

Peo - Klart det blir en tös denna gången, 11/11 kl 11.11 och väger 3580gr och är 51 cm

Peter - Kön = hen Tid = 121104 Vikt = 3501 Längd = 51

Mia - Hon kommer 7/11 2012, 50 cm 3662 gr. Och supersöt såklart!

Linda - 7/11-2012. 50cm. 3,7kg. Kille.

Helena - Han kommer och komma ut den 10/11 2012 51cm 3,6 kg

Nathalie - En flicka 8/11 3,8 kg

Anneli (min mamma) - Hen kommer den 1/11 klockan 11.11 vikt 3300 och 50 lång ;))

Jessica - Tror hon kommer 10/11 3250g 49cm

Catharina - 13/11  50cm & 3640g.

Ancan - HON kommer 6 nov kl 03.42 och är 48 cm lång och väger 3630 gram

Anna - flicka, 15 nov 3436g 51 cm


Magsjuk igen!!!!

De är inte sant, har satt mig i karantän igen...
Spytt som bara den sen i lördags kväll, diarré på de...men hellre de.. usch känns ju som om man ska kräkas upp ungen.. Tack för att jag har dom bästa hos mig.. Mamma som kom hit och busa och laga mat till phille, kunde varken stå vid spisen eller mgöra nått annat.. Uscha, man får så dåligt samvete när man är sjuk och inte orkar ta hand om sina kära. Ronny va uppe med mig på lördagsnatten och höll upp mitt hår och klappa mig på ryggen, gulle dig...en av anledningarna till att jag älskar dig så himla mycke, du finns alltid vid min sida. Idag mår jag mycke bättre, första dagen jag fått behålla de jag ätit :)) så mina 48karantäntimmar börjar nu :))
Snart ska jag iväg och hämta lillfis på dagis, men innan de ta hand om jätte berget disk från i helgen. Har inte orkat röra ett finger, så blir väl en två maskiner eller nått. Sen slänga i några tvättar och tvätta allt. Nu vill "vi"(jag&magen) bli friska..peppar peppar så verkar Ronny o Phille ha klarat sig bra denna gång..

Klädbytardag på Orren

Vill tipsa alla mina mammavänner om årets klädbytar dag på orrens förskola
som är nu på söndag 28/10 mellan kl 10-15, fika kommer att kunna köpas på plats.
Vi ses där :)
För mera info, gå in på facebookgruppen "Orrens klädbytardag"
 

Soleh

Ikväll har vi varit på Soleh - buffén och käkat, ligger här i Haninge mitt emot Coopforum, kan verkligen rek deras buffé, 120kr/vuxen och barn under 3 år äter gratis :)) Massa gott fanns det å välja på :)
 
 

Instagram - Philipsmamma

 
Hela veckan har Philip gått på dagis 9-14 ca
När han är på dagis så brukar jag hem & fixa disken, städa lite, äta lunch, sova en stund och sen hämta han igen.
Är ju så fruktansvärt trött just nu så usch..
Tröttheten beror dels på graviditeten, vikten + att jag nu har fått graviditetsdiabetes tyvärr :((
Så en maskin för att kolla sockret flera gånger om dagen har ja fått.
Jag som hatar nålar, trodde aldrig att jag skulle våga sticka mig själv. Men gu så bra de gick. Och inte alls ont gör de när man gör de själv :)
 
Idag har min gullegris varie hemma med mig, han är ju ledig fredagar så härligt.
Efter frukost i morse cykla vi upp till Philles Mormor&Morfar och busade lite :)
 

Graviditetsdiabetes

Fullproppad väska nu för tiden! :(

Ikea

Idag har vi varit på ikea och strosat lite, köpte inget speciellt, mest dit för att fördriva tiden med min bästa vän :)
 

Första dagen på nya veckan

 
Idag åkte tjockiströjan på, kan nog inte ha den en gång till sen, den var tajt att få på idag ;))

Idag känner jag mig duktig har kastat alla torrsopor vi hade,  på maxi och samtidigt handlat lite mat.
Så blev så sugen på köttbullesmörgås så en sån blev de när jag kom hem :)
 
Igår festade jag till det med vaniljglass maränger hallon och choklkadsås.. Mums!
Blir inte sånt efter bebis kommit, så nu försöker jag unna mig lite gott på en skön soffplats, de är man värd när man kämpar så här mycke :)
 

Torvalla

Har prövat på Torvalla badet idag, var typ 10 år sen sist. Och lite hade de ju hänt där. Med betonat på lite. Man måste fortfarande ha lås med sig. Om ni ska dit ta med de ;)
Dom hade en barnbassäng 0-5år, jätte gullig med olika figurer och så som sprutade vatten, men inget mera än så hände. Inga leksaker alls fanns att låna där, typ hink, spade en bad anka kanske ? Tur vi hade med oss några leksaker. Inte hela världen att de inte fanns men skulle bli extra bra om de fanns, slapp man släpa.
 
Sen fanns de en barnbassäng för lite större barn. En ganska så liten pool, med en kort liten rutchkana. Med massor av roliga madrasser och leksaker ++ :)
 
De tråkiga med båda bassängerna var att det inte alls var så varmt, så hur mycke än philip ville bada fick jag ta upp han efter en 10min för att hans läppar blev så blå och han skakade så mycke tänder, då satte vi oss och värmde oss och kollade på när emelie bada. Han kramade mig så hårt för att få värme. Sen efter en stund ville han i igen.. Och sen upp.. Nä blev lite stressigt de här med bad i kallt vatten.
I duscharna hade det varit bra med en (ex. antilop) barnstol att ha att sätta sin vilding i medan man själv fick duscha av sig. Full fart. Klart han ville springa omkring när han var klar så mamma fick jaga honom. Vill ju inte ha en olycka, som är så lätt hänt med hala golv. Blev mest stressigt istället för en mysig badstund. :( Men han sov gott sen i två timmar när vi kom hem, slockna redan i bilen. Så istället för lunch fick de bli en vällingflaska i sömnen, och en pannkaka när han vaknade.
 
 
Nu har Ronny och Linnéa kommit hem oxå, med ett brons härligt tjejer :)
Linnéa har ju haft fotbollsturnering hela helgen i Bålsta.

Bebismagarna <3

250dagar gravida ;)

Lördagsmys med mig själv

Eller ja nästan, tjejerna har gått och lagt sig nyss, kors i taket va tidigt. Men Ronny sa till dom nyss och linnea ska ju upp tidigt och ha fotboll i morgon oxå. Men de här trodde jag aldrig.
Ronny och Tobbe fortsätter med att lägga värmegolv i hallen, de här tar nog längre tid än vad vi hade tänkt oss. Som vanligt då, men framåt gåre hela tiden.
 
Idag har jag spelat bowling, eller spelat o spelat.. Usch och fy för mitt spel idag, var bra till och från men i helhet ej godkänd. Men var inte många som hade några speciella siffror idag heller. Banorna var ju sååå olika. Är så tråkigt att spela på "andra match" hemma ... speciellt när man inte behärskar de som jag inte gör tydligen.. Kanske har med att göra min stora mage men men, nått måste jag ju skylla på =)
 
Ikväll har jag haft sånna otroliga sammanfragningar, usch!!!! Men kanske är ett bra tecken, att hen är på väg snart =) Hoppas på en vecka tidigare eller så de skulle inte alls skada. Men jag tror ju på den 7 november (beräknad den 12 november) .. Philip var ju beräknad den 12 maj och kom den 7e maj,, därav min känsla gissar jag..
 
Nä nu ska jag se klart andra halva av The Proposol, en av min & ronnys favvo filmer  :) Och dippa lite gurka och morot i bästa dippen just nu: RANCH !!
 
 

En fredag i bilder

Philip Ledig från dagis idag, vi åkte in till pappas jobb och överraska honom, sen vidare till fruängen och köpte sten ect. till hallgolvet. Shit va snyggt de kommer bli... men dyrt... 690kr/m2 kosta de .. men ska ju ligga där ett tag så de är de värt.
Hämtade hem tjejerna på vägen hem =)
Googla min kusin i pausen på xfactor
 

Jag skulle ju bara gå och kissa

Hur lyckas dom små riva fram så mycke på mindre än en minut... Suck..
 

Jag skulle ju bara gå och kissa

Hur lyckas dom små riva fram så mycke på mindre än en minut... Suck..
 

Två-årig förlovning idag =)

Philip var hemma med mig idag, han var ju bara magsjuk i måndags, var den kortaste magsjuka jag varit med om, men jag klagar inte skööööönt som tusan. Han ville ju inte alls bara ha majsvälling han ville ju ha riktig mat hela tiden... Dumma mamma som inte fatta de att han ville ha de.. Nä men skönt att de bara va en snabbis. Han fick vara hemma med mig idag med. Vi varpå maxi en sväng och handlade lite mat till kvällen.

Ronny kom hem vid 18 så åt vi några snittar & sen örtkyckling med tortelini, massa gott, med glass och hallon till Efterlyst när Philip hade somnat :) Blev en helt perfekt kväll.
 
 
 

Magsjuka

Nu har den kommit hem till oss!
Dags för isolering.

Håll er borta...

Okej, vi gör så gott vi kan
I fredags så va jag och Philip hos min mamma o pappa till sent sent på kvällen/natten..
Våran hall får sig en makeover, Ronny & Tobbe jobbar gärnet. Bilder kommer senare, just nu finns de inget "vackert" att ta kort på, nä nästan inget alls, för vi har rivit hela hallen/väggar/garderober, de ända som finns kvar är trappan.. Här ska byggas upp på nytt. Perfekt =) Kommer bli så bra.
Vi gick till Maxi idag och fördrev tiden lite. Nya nappar ville phille ha ;) Så blev de och lite mjölk typ. Stannade vid två parker och lekte och gungade lite.
Hem och åt vofflor idag med jordgubbssylt och vaniljglass :) Mums, var ju så soligt och fint väder idag så de var passande :)
 

Besök hos (Philips)moster/(Min)syster

La sig ner på altan och sola lite ;))
Vi tog med päron från landet.
Sjyst toa, man kan gå två och två ;))
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Loppisfyndet från Café Solrosen
15kr för glasen och en femma för brickan.
 

Mums!

Snabbare & lättare "efterätt" finns inte att göra...
...och god som tusan blir den...
 
Krossa 2st digestvekex och lägg i botten, på med Kesella vanilj, toppa med frysta hallon, låt stå i kylen tills hallonen tinat (ca 1 timma) ... Mumsa i dig :))

V35

De börjar närma sig nu :))
*längtan är enorm*
 

Onsdag kväll

En nybadad kille
är så här glad
och sover så här gott sen :)

Inredningsdetalj ?

 
Kanske man kan kalla de. Men de är iaf hemmagjort av Phille :)
Han tyckte de var superkul att trycka dit löven som jag hade satt lim på.
Men han blev lite sur sen när som inte gick att ta bort =P
Men den blev en perfekt i en vit ram och upp på Philips rum, vilken färg höst klick :)
 

Kanelbullensdag

Efter jag hämtat min lillaplutt på dagis, tog vi en prommis,
förbi Pelle & Emils dagis och sa hej till dom och lekte en stund.
Sen vidare upp till Philips mormor & morfar för en kanelbulle, på bullens dag :)
Stannade en stund på gården uppe på albatrossen och lekte oxå.

Höst

Nu är det höst ute, mysigt när man kan tända massa ljus och så är de ju så fina färger ute nu..
Även fast jag inte gillar hösten, den gör en deppig när det är så mörkt ute!
 
Plockade lite höstpyssel med mig hem,
så Phille ska få pyssla ihop sin första höst tavla i morgon,
när han är ledig från dagis :))
Phille sprang direkt till vattenpölen när vi kom tilldagis i morse, otippat? Nä inte mycke..hihi
Tänk att i den här gamla "skolan" gick jag i..och nu är de Philles dagis :)
Nya skorna fick jag inviga idag med, Höststövlar. Fick köpa en storlek större än vad jag brukar ha, för mina svullna fötter, hehe ;))
Men allt klär en skönhet? Eller säger dom inte då =P
Tog mig en tuppis idag på dan med, gu så skönt, trötta tider nu!!
Men idag fick jag inte sån jätte ångest när de såg ut så här ute!

Dödstrött

Snart ska jag hämta min plutt på dagis, sen går vi hem till mina kusiner och busar lite :))
 

Sökes

En syskonvagn, vill nog helst ha en Babyjogger city mini, den verkar vara kanon bra.
Så om någon säljer en beg. sån i ok skick. Hör av er :)

V34

Så där ser man ut nu ;))

RSS 2.0