Torvalla

Har prövat på Torvalla badet idag, var typ 10 år sen sist. Och lite hade de ju hänt där. Med betonat på lite. Man måste fortfarande ha lås med sig. Om ni ska dit ta med de ;)
Dom hade en barnbassäng 0-5år, jätte gullig med olika figurer och så som sprutade vatten, men inget mera än så hände. Inga leksaker alls fanns att låna där, typ hink, spade en bad anka kanske ? Tur vi hade med oss några leksaker. Inte hela världen att de inte fanns men skulle bli extra bra om de fanns, slapp man släpa.
 
Sen fanns de en barnbassäng för lite större barn. En ganska så liten pool, med en kort liten rutchkana. Med massor av roliga madrasser och leksaker ++ :)
 
De tråkiga med båda bassängerna var att det inte alls var så varmt, så hur mycke än philip ville bada fick jag ta upp han efter en 10min för att hans läppar blev så blå och han skakade så mycke tänder, då satte vi oss och värmde oss och kollade på när emelie bada. Han kramade mig så hårt för att få värme. Sen efter en stund ville han i igen.. Och sen upp.. Nä blev lite stressigt de här med bad i kallt vatten.
I duscharna hade det varit bra med en (ex. antilop) barnstol att ha att sätta sin vilding i medan man själv fick duscha av sig. Full fart. Klart han ville springa omkring när han var klar så mamma fick jaga honom. Vill ju inte ha en olycka, som är så lätt hänt med hala golv. Blev mest stressigt istället för en mysig badstund. :( Men han sov gott sen i två timmar när vi kom hem, slockna redan i bilen. Så istället för lunch fick de bli en vällingflaska i sömnen, och en pannkaka när han vaknade.
 
 
Nu har Ronny och Linnéa kommit hem oxå, med ett brons härligt tjejer :)
Linnéa har ju haft fotbollsturnering hela helgen i Bålsta.

Kommentarer
Postat av: Bella davis

Fin blogg:) allt bra med dig idag? Kram

2012-10-15 @ 12:39:43
URL: http://belladavis.myshowroom.se/
Postat av: Anna-Ellies mamma

Vad tråkigt :/ Tycker det verkar som de flesta badhusen har kallt i vattnet!

Svar: Huddingebadet är ok :)
Emma

2012-10-15 @ 15:47:54
URL: http://livetmedkarleken.blogg.se
Postat av: Emma

Huddingebadet är bra, och varmt i barnbassängen =)

Sen vattenhuset, som du vet...men så himla dyrt att ta lektioner ju :(

2012-10-19 @ 21:58:37
Postat av: Anna-Ellies mamma

Ja svindyrt :/ Ska prova huddingebadet då!

2012-10-20 @ 15:50:27
URL: http://livetmedkarleken.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0