Kom på Mailen..

..
Hej Emma, Ditt barn 18 månader  
 

HEJ DÅ BABYTIDEN Ditt barn har blivit mycket mer självständig de senaste sex månaderna. Numera är hon eller han säkert mycket angelägen om att klara allting själv. Allting kan ta lite längre tid på grund av ditt barns klumpiga men envisa försök att äta själv eller vägran att sitta i vagnen när du har bråttom. Det är inte alltid lätt att hitta rätt balans mellan att uppmuntra självständigheten och ge det stöd ditt barn fortfarande behöver, när hon eller han är så envis. Att hålla humöret på topp är viktigt just nu när det är lätt att bli frustrerad. Om det är möjligt kan det vara bra att erbjuda ditt barn olika valmöjligheter som ger henne eller honom intryck av att verkligen få ta del av beslutsprocessen. Om ditt barn tycker sig ha en viss grad av kontroll över sitt liv, kommer hon eller hand troligen att ha mindre behov av att eftersträva det hela tiden.


Torsdag

Philip har vaknat runt halv åttavarje dag denna vecka, tack gode gud för de!!
Fattar inte, under två veckor när ronny var hemma med oss, vaknade han innan 6 varje morgon, var helt inställd på i måndags att han skulle vakna då men nej vad händer jag vaknar vid kvart i åta och får gå in och väcka killen :) Hallelullejja :) Så blev lite brottom till dagis första dagen med lillebror, och mamma själva hemma :) Utan pappi.
Men de gick bra.
idag har vi varit på Ludwigs andra bvc besök oxå. och han går upp jätte fint i vikt.
Kan rekommendera mina mammavänner att ladda ner "bvc appen", jätte kul och se kurvan, kul att jämföra med philips kurva oxå, hur lika/olika dom är ;)
Ny sängstomme hem :)
Bästa kocken hjälpte till med middagen idag oxå :)

Philips rum

 
Lite fix & don i Philles kryp igår ;)
Förstår inte, har sån fixnoja just nu..trots att de ser ut som de gör hemma. Tog mig tre eftermiddagar att brottas med tvätten vi hade, uscha!! De är nog de tråkigaste som finns att vika tvätt.. Men går lättare nu när ronny fixat in en liten tv i sovrummet.. Var riktigt skönt att sitta där ikväll och vika tvätt i sin ensamhet och höra ljudet av nöjda barn som snusar så sött :)))) *KÄRLEK*
Nu ska jag mata min minsta kärlek, sen gå och lägga mig.

Julklappar

Första julklapparna till grabbarna är beställda :)
Ett varsit påslakan med sitt namn på!!
Blir super snyggt att bädda med när dom delar rum sen :))
Fredrikshamn PåslakanSet Pippimönster
Dom finns att beställa här
Jag är mycke för att handla på nätet. De är inte de att jag inte vågar mig ut på stan, nä, utan att de finns ju så sjukt snygga saker på nätet :) Sen klart de är smidigare att shoppa hemifrån :)
Nä nu ska jag upp och brottas med dom sista kläderna, klädhögen bara växer och växer varje dag fast jag viker och viker.. Jag förstår inte :(( Tråkigt jobb.. Sen ska vi hämta Storebror på dagis om en stund!

Barnensrum


Syskonmys


Mostermys

Idag har Ludwig fått träffa sin Moster för första gången :)) En jätte fin nalle fick han.
Och Philip Blev superglad för din "Vovve" från "Motte", som han säger :)
Och jag blev jätteglad över att få se min lillesyrra :) Hon är världens bästa lillesyrra <3
 

Ett skönt avbrott i vardagen

Kryssning med Ronnys jobb stog de på listan i helgen :))
Philip sov hos mormor & morfar inatt.. Ronny Jag & Ludde åkte Birka Paradise.
Hur bra & mys som helst har de varit.
Med julbord & god frukost och lunch :)

Jernet

Tack snälla för den fiiiina gåvan till våran Lilla Ludwig ♥
För presentkortet blir de nog en gosefilt & något klädesplagg från Pop

Hörseltest

Coolt att man kan sova på ett hörseltest och bli godkänd.. hihi..de går frammåt!
 
 

Milano vagn säljes

Säljer vår Milano vagn, inköpt 2011 på Babyproffsen
Färg:Svart

Först till kvarn..

Produktfakta:
Tuff sittvagn med specialdesignat chassi och vändbar sittdel. Lättkörd med svängbara framhjul som är låsbara. Lätt att fälla ihop via handtaget. Låg vikt med chassi i aluminium.

Ingen ståbräda behövs då det extra barnet kan stå/sitta på bakre ramen. Barnvagnen är utrustad med en stor korg.
Vi har verkligen älskat vagnen!!
 
Pris: 1500kr
 
 
 
 

Grattis världens bästa största storesyrra!! <3

Idag fyller du 12 år, tänk att jag fått vara med dig i halva ditt liv nu <3
Du blev lagom överrasskad idag när vi hade en överraskningsfest för dig!! :)

Tillbaka till rutiner

Jag tror på att det är bra på att hålla på rutinerna, även fast man hemskt gärna bara skulle vilja vara hemma och gosa hela dagarna. Så idag vare första dagen för Philip på dagis sen brorsan kom i Torsdags. Sjukt om två dagar ör han en hel vecka gammal, den där Lillebror :) Och i morgon blir Storebror Philip hela 1½år ...gud så tiden går fort!!! Allt har ju sin charm med. Åldern som Philip är i nu... ÅÅÅÅHH Vad jag gillar den. Så himla gullig. Pratar på som bara den, vanliga ord och med sina egna ord.. Tex Napp & Snutte är  "Kaki & Nnute" ... hihi
 
Nu ligger jag och ronny i soffan och kollar på en rulle, sen dusch sen läggdags. Upp å lämna på dagis i morgon oc återbesök på sös för minstingen. Ha en bra kväll vänner.
 

Igångsättning

 
Ju mer jag tänker på de, ju lustigare tycker jag de är...
I Torsdags så åkte jag glad hem från ett läkarbesök med en barnmorska och en diabetesläkare, som sa åt mig att åka hem och sova för att i morgon komma tillbaka för igångsättning :)) Äntligen skulle jag få må bra i min kropp och lillprinsen få komma ut :)) Jag hann bara komma hem, så gick mitt vatten och 21:42 samma dag kom Ludwig ut till oss. Han bestämde alltså att han ville komma ut av egen vilja, kunde inte få en bättre start :) God Natt vänner ♥
 
Och så här lik sin bror är han ;)
 
 

Lillebror Ludwig är här ♥♥♥

Kom till oss som en skjutande raket :)) i Torsdags kl 21:42 (Efter att ha fått första värken 19:12)
Så fort gick de, och jag mår kanon bra :))) Skönt.
Ludwig hade lite problem med sitt socker pga av min graviditetsdiabetes så vi blev kvarliggandes på BB tills idag då sockret nu är bättre!!
54 cm lång & 3720g tung, Helt Perfekt med andra ord!!
Ingen är lyckligare än vi just nu.... :)

RSS 2.0