Inte lätt att vara mamma åt sin mamma :(


middag hos mamma o pappa ikväll


Onsdag

Idag har det varit en riktig soft dag. Mys med bästa vännen o hennes minsting. 
Kvällen bestod av, traderashopping o Ica maxi handling <3 
Ibmorgon ska Ludwig o jag träffa Evelina o Vincent :)

gott & blandat från dagens instagram bilder ;)


unger så här snurrig känner jag mig.


gagge-famoor

Idag har vi fått myst med gagge-famoor (som Philip säger) 
En sväng på bowlinghallen sen grillning hos ossed tårta från igår på de :) 
Alltid lika mysigt att få gosa med min lilla farmor. 
Nu kram i natti natt, har varit en lång helg med alla festligheter. Skönt att helgen är över nu ;) hihi
 

Ludwig Per Erik


back in the days


Yrsel

Yrsel o elende..blodtrycksfall..aldrig varit med om något värre.. visst ett lätt blodtrycksfall har man ju varit med om förut. Men de här. De som hände igår." Hoppas" att de var ett kraftigt blodtrycksfall..annars vet jag inte va de var. . Allt blev dimmit, hade burit in Ludwig i bilbarnstolen, ställt han i hallen, skulle bara tillbaka o hämta in matkassarna.. kom till bilen åå.. de bara snurra i hela skallen. Såg dåligt..kändes som min värsta fylla. Försökte ta mig upp för trappan. Krypandes. Kom in i hallen. Min stackars Farmor var i telefonen när de hände men tur va väl de. Kunde ju säga till henne att JAG kände som jag gjorde. Om jag skulle svimmat eller nått.  Fy tusan. De här vill jag aldrig mera vara om. Somnade vid 18 igår efter middagen och kom inte upp förens 9 i morse. Fortfarande lite yrsel och allmänt dålig...+mitt jä-la myom som jag har på min livmoder..de bara hugger i magen till o från...oxå en himla oskön känsla ..när de är som värst kan jag inte ens sträcka på mig.. då vill man bara ligga i fosterställning hela dagen.. Ronny fick vara hemma idag och ta hand om grabbarna..inte en chans att jag kunde gjort de idag.. usch. Ilväll nu har jag mått mycke bättre.. den är helt fantastisk den här mänskliga kroppen.. ena dagen mår man piss andra dagen vakna upp som en helt ny människa.. Ska boka mig en tid på vcför att ta lite värden och så.. behövs nog efter de här.. ha en bra kväll vänner.. Kram
Fick bli lite innepyssel ikväll, skiva kalas inbjudan och klicka hem lite kläder till grabbarna..
 

kvällsbowling

Trött & stressad. 
Åka ifrån dom här Goa killarna en stund ikväll <3
På järven spelade vi ikväll en träningsmatch mot våra herrar. De var "skoj".. kul med match ..mindre kul med profilen ;) inte mycke gratis. Tufft men roligt. Ja vad ska man säga. Torsk med 9-11 blev de oxå... Men vi tog dom på totalen. 
Nu hopp in i en varm o skön dusch. 
Gokväll vänner

jobbhelg

Kan inte sova..så uppe i varv efter jobb helgen... Skönt. Nu jobbar jag inte förens 12 dagar igen och de blir oxå min sista jobbhelg innan somaren. 
 
Sen blire långsemester..aja nästan..jag ska göra en stor operation den 2 maj. 
Är ganska nervös för de. Men de kommer gå bra. Jag bara vet de. 
 

Söndag 14/4

Jobba hela dagen/kvällen igår. 
Sjukt vad de händer mycket dåligt i mitt liv just nu. Senaste månaderna. Varför? Är ju alltid frågan. Känns som om jag är i medvi en kass jäkla dokusåpa. 
Nä.. bajs på de här..
Sista dagen att osa till dopet idag. 
Kram kompisar

Hej fredag

Dagen har börjat bra. Philip vakna i morse när Ronny skulle till jobbet. Men somnade snabbt om. Så vid nio klev vi upp :) härligt med fredag och sovmorgon. Vi har precis ätit en god frukost. Just nu kollar Philip på "jake o piraterna medan Ludwig ligger på golvet och leker och dag ska hänga dagens första tvättmaskin. 
 
Idag på dagen blire lugnt vi blir hemma och inne. Ludwig är lite snorig och solen lyser inte över oss idag så kände inget måste att gå ut. Skönt med såna här dagar oxå. 
 
Ikväll kommer tjejerna hem. Då ska vi slänga i oss tacos och sen upp till brandbergensbowlinghall för att kolla när Ronny lirar km ikväll. Kul. Ha en bra fredag vänner

Nä skärpning Emma!

Nu börjar jag skriva lite här igen. 
Ett inlägg minst om dagen :) till och börja med :)
 
Full fart frammåt!
 

Tid tack!

Ja...de va de här med tiden. 
Blir allt mer sällan som jag skriver här. 
Hur finner man tiden till de man gillar? Mest av allt så hänger jag ju med barnen hela dagarna (och mannen förståss när han väl är hemma) så får inte mycke tid till att skriva här. Tråkigt. Men får nog mera tid snart. Om en månad äre dags, op för mig..så då blir Ronny pappaledig.. 
Är lite nervös inför op. Men de ska väl gå bra.. 
...hoppas jag... 
Slipper ju ha ont sen iaf :) 
 
Så man är fitforfajt till höstens bowling säsong :)


mina små liv!!!


RSS 2.0